Armageddon…?

Ik ben helemaal de weg kwijt. Het lijkt er op dit moment op dat Donald Trump de nieuwe president van de Verenigde Staten gaat worden. Een ramp voor Amerika en een ramp voor de wereld. De Amerikanen hebben mogen stemmen, maar de wereld niet. Dat lijkt oneerlijk, maar zo gaat het altijd met verkiezingen in Amerika. Ik begrijp het niet. Er zijn dus kennelijk mensen die Trump een goede kandidaat vinden. Heel erg veel mensen vinden dat. Ik kan daar met mijn pet niet bij. Ik zou graag van Geert Wilders, bijvoorbeeld, willen weten waarom je voor Donald Trump zou willen kiezen. Wilders lijkt erg blij met de stand van zaken tot nog toe… Wat zijn nou punten waarvan je zegt: Ja, daar heeft die Trump gelijk in. Ik heb die punten niet gehoord, maar Geert Wilders kennelijk wel. Vertel het me, alsjeblieft.

De strijd is op dit moment nog niet helemaal gestreden, maar het ziet er beroerd uit voor Hilary Clinton. De wereld huilt…dacht ik. Of ben ik degene die huilt, in mijn eentje. Ik weet niet meer wat ik zeggen moet… Ik heb een heel gek gevoel in mijn buik. Inderdaad…of de dag der dagen is gekomen. Overal hebben gekken en idioten het voor het zeggen gekregen. Narcisme en machisme is hun handelsmerk… Poetin, Erdogan, Trump… Is Wilders degene die het hier voor het zeggen krijgt na maart? Mijn God, waar gaat het allemaal naar toe.

Misschien is Armageddon overdreven, maar op dit moment heb ik het idee dat we afscheid moeten gaan nemen van heel veel dingen die ons dierbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *