Griep

Ik heb dus griep. Daar wordt ik niet vrolijk van. Ik vul de dagen met niets. Ik internet een boel, maar het dringt nauwelijks tot me door. Voel me er eigenlijk erg vervelend onder. Al het nieuws van de dag heb ik van links naar rechts en van rechts naar links gelezen. Het boeit me niet en ik kan me er maar moeilijk op concentreren. Vervelend, heel vervelend. Vannacht was het laatste debat tussen Hilary Clinton en Donald Trump. Donald Trump trekt, in het geval hij verliest, de eerlijkheid van de verkiezingen meteen in twijfel, heeft hij gezegd. Dat dat een bom legt onder het democratische systeem van Amerika kan hem weinig schelen. Hij ziet vooral zichzelf. Als de voortekenen juist zijn, dan gaat Clinton winnen en ik denk dat de wereld daar ietsje veiliger van wordt. Maar echt boeien doet dat me niet.

Ik wou dat ik van die vervelende griep af was en dat alles weer gewoon wordt. Ik wil mijn leven terug.

Gisteren heb ik de hele dag over mijn stukje gedaan. Uiteindelijk ben ik wel tevreden, maar wat kostte dat een moeite.

Vandaag hou ik het kort. Er zijn wel tienduizend dingen waar ik over wil schrijven. Een greep:

  • Interview met Gloria Wekker van eergisteren in de Volkskrant
  • De verspreiding van een anti homo foldertje afkomstig van een leipe turkse goeroe
  • De partij Denk
  • Het debat tussen Trump en Clinton
  • Van Agt en de geexecuteerde Molukkers (vervolg)
  • Van Agt moet voor het gerecht gebracht

 

Echt waar, inspiratie genoeg, maar puf te weinig. Morgen beter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *