Herrezen uit de dood

Gisteren belde Josien met haar huisarts. Na haar ongeluk wilde ze wat informatie over medicatie en nieuw snoepgoed tegen de alsmaar aanhoudende pijn. Haar huisarts was geschrokken van de brief die ze van het ziekenhuis had ontvangen. Toen zij Josien vertelde waarom ze zo geschrokken was, beseften we hoe dicht we tegen een ramp hadden aangeschurkt. Josien blijkt dood te zijn geweest. Eventjes. Men vond de juiste techniek om haar weer tot leven te wekken. Ik ben nu de partner van iemand die opgestaan is uit de dood. Mijn geliefde is herrezen. Meteen ga je denken wat er gebeurd was als de techniek gefaald had. Dat moet je dus niet doen… Wat ben ik blij dat ze nog even pijn moet lijden. Pijn is leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *